“Bushcraftpark Flakkee”

Bushcraft en Survival Flakkee

Mogelijkheden “Bushcraftpark Flakkee”

Voor alle mogelijkheden geldt: Toegang alleen onder begeleiding van een ervaren Bushcraft& Survival- baancommandant.

A. Abonnementsvormen

U kunt bij ons als klant producten en diensten kopen door een abonnement te nemen. U kunt dan bijna elke zaterdagmiddag een aantal uurtjes recreatie of instructies volgen op het Buscraftpark Flakkee. Zie meer informatie hierover onderaan de pagina.

B. Kinderfeestjes/ familie uitjes

Zie meer op de pagina kinderfeestjes/ familie uitjes

C. Bushcraft en Survival

Zie meer op de pagina bushcraft en survival.www.bushcraft-and-survival.com

Voor meer info: mwnieuwendijk@gmail.com

Filosofie Bushcraft en Survival FlakkeeUgh, ugh, eindelijk, na jaren wachten,  zijn de “indianen van Flakkee” weer terug op ons eiland! Bezoek te paard de eindeloze “prairies” van ons terrein. Geniet het wildlife leven in onze uitgestrekte bossen. Smaak de zoute zeelucht te westen van ons park. Beklim de duinen en geniet van een eindeloos vergezicht over de Noordzee. Kom wadlopen tot verkoeling, na een warme zomerdag. Proef dat u tafel bij eb gedekt ligt, aan het stille strand….
dsc00709_(700x525)
Doel “Bushcraftpark Flakkee”
Het doel van ons bedrijf is d.m.v. een groepensysteem, aan verschillende wensen van de abonnees, te voldoen. Zoals u dit kunt op het Faunapark Flakkee, Safaripark Beekse Bergen voor recreatie. Of zo u wil op een instructieve of schoolse manier om uw te ontwikkelen.  Zowel voor een beginner tot een vergevorderde biedt ons park of traditionele boogschietschool genoeg kans. Naar onze visie sluit dit beter aan op ons bedrijf en
biedt dus meer mogelijkheden voor onze diverse klanten.
dsc03650_(525x700)

(Wijzigingen in tarieven en abonnementen voorbehouden)

Jaarabonnement

Bij een jaarabonnement mag men bijna elke zaterdag, uitgezonderd feestdagen of incidenten, een dagdeel van het terrein gebruik maken en de bijbehorende faciliteiten. Er geldt een uitzondering voor de kinder -en jeugdgroep, deze is met schoolvakanties gesloten. Schoolvakantie datums van de ondernemer Tr. Boogschieten Flakkee, Bushcraft&Survival kunnen soms variëren en kunnen soms iets afwijken van de datums van Goeree- Overflakkee. Uiteraard proberen we deze verschillen tot een minimum te beperken.

Openingstijden

Een dagdeel duurt van 13:30 – 16:30 uur, in de regel op de zaterdagmiddag. Of zo anders aangekondigd  door Tr. Boogschieten Flakkee, Bushcraft&Survival. Dit kan eventueel op een zaterdagmorgen van 9:00 – 12:00 uur zijn.

Baancommandant- Veiligheid

Volwassenen, met minimaal aantal twee personen, één persoon daarvan, moet bevoegd baancommandant zijn.

Jeugd/kinderen alleen onder leiding van een bevoegd baancommandant.

Abonnementsvormen

  1. Geïnteresseerden-twijfelaars- abonnement
  2. Dagdeel- abonnement
  3. Strippenkaart- abonnement
  4. Jaarabonnement

Wij adviseren u een jaarabonnement te nemen. Dit is het goedkoopste. Een strippenkaart- abonnement is duurder dan een jaarabonnement. Een dagdeel-abonnement is het duurste.

Klanten die twijfelen voor een jaarabonnement en eerst een strippenkaart- abonnement nemen en daarna alsnog een jaarabonnement nemen, betalen het volledige bedrag van het jaarabonnement hier nog eens overheen. Dus u betaald dan dubbel.

Elke abonnementsvorm is persoon gebonden. Abonnementen kunnen dus niet uitgewisseld worden met andere personen. Elk abonnement heeft een datum (of tijdstip) tot wanneer deze geldig is. Wanneer deze datum (of tijdstip) verlopen is, kunt u GEEN geld meer terug krijgen of gebruik maken van uw abonnement. Vanwege de doorlopende jaaronkosten, kan bij het voortijdig opzeggen van elke abonnementsvorm  geen geld terug gegeven worden.

Geïnteresseerden- twijfelaars- abonnement

Voor elke abonnementsvorm moet u vóóraf  het inschrijfformulier invullen, wederzijds ondertekenen en per bank betalen. Betaald is pas ingeschreven. DAARNA  kunt u het terrein betreden om te schieten.

Zowel kinderen als volwassenen mogen,  onder begeleiding van een
baancommandant,   1 uur boogschieten uitproberen of  zij dit leuk vinden. De baancommandant zal u dan coachen en enige basiselementen van het boogschieten leren.

Voor kinderen/ jeugdigen tot 18 jaar zijn de kosten 9.50 euro per persoon.
Voor volwassenen (18 jaar en ouder) zijn de kosten 15,00 euro per persoon.  U krijgt dan 3 pijlen. Die moet u niet kwijt raken of kapot maken. De baancommandant helpt u. Deze kosten zijn inclusief inschrijfkosten. Uiteraard mogen (pleeg)ouder(s),  verzorger(s) meekomen.

Dit abonnement is 1 uur geldig op het tijdstip dat u een afspraak gemaakt hebt met TBF. Dit geïnteresseerden- twijfelaars- abonnement is in het totaal 1 week geldig na de datum van de betaling per bank en is geldig voor de betreffende persoon die de betaling gedaan heeft. Daarna is dit abonnement verlopen en onbruikbaar. Vanwege de doorlopende jaaronkosten, kan bij het voortijdig opzeggen van het geïnteresseerden –twijfelaars -abonnement  geen geld terug gegeven worden.

Tarieven jaarabonnement

Voor elke abonnementsvorm moet u vóóraf  het inschrijfformulier invullen, wederzijds ondertekenen en per bank betalen. Betaald is pas ingeschreven. DAARNA  kunt u het terrein betreden om te schieten.

Volwassenen: € 20,- p. persoon, per maand (10 maanden per jaar)*

Onder de 18 jaar: € 15,- p. persoon, per maand (10 maanden per jaar)*

*Voor inschrijvingen van een nieuw jaarabonnement, tijdens het lopende kalenderjaar, dus voor nieuwkomers in dat jaar, geldt t/m 31 Aug. van dat kalenderjaar het bovenstaande tarief. Vanaf 1 Sept. van dat lopende kalenderjaar geldt de helft van het bovenstaande jaarabonnement tarief.

Dit jaarabonnement is geldig vanaf de datum dat u per bank betaald heeft tot het einde van de maand van het lopend kalenderjaar. Dit jaarabonnement is geldig op de tijdstippen die TBF aangegeven heeft. Dit jaarabonnement is geldig voor de betreffende persoon die de betaling gedaan heeft. Daarna is dit abonnement verlopen en onbruikbaar. Vanwege de doorlopende jaaronkosten, kan bij het voortijdig opzeggen van het jaar -abonnement  geen geld terug gegeven worden.

Tarieven strippenkaart- abonnement

Voor elke abonnementsvorm moet u vóóraf  het inschrijfformulier invullen, wederzijds ondertekenen en per bank betalen. Betaald is pas ingeschreven. DAARNA  kunt u het terrein betreden om te schieten.

U kunt een strippenkaart nemen van 4 dagdelen. Dit dagdeel is op het tijdstip dat u met TBF afgesproken heeft. Net zoals bij het jaarabonnement moet u een inschrijfformulier invullen, ondertekenen en per bank betalen. Evenzo als bij het jaarabonnement kunt u alleen per bank – vóóraf- betalen.

Vier dagdelen voor kinderen (zonder boog) kost 26.00 euro per persoon.

Vier dagdelen voor volwassenen (zonder boog) kost 36.00 euro per persoon (zonder boog).

Dit strippenkaart- abonnement is 4 dagdelen geldig op het tijdstip dat u een afspraak gemaakt hebt met TBF. Dit strippenkaart abonnement is in het totaal 8 weken geldig na de datum van de betaling per bank en is geldig voor de betreffende persoon die de betaling gedaan heeft. Daarna is dit abonnement verlopen en onbruikbaar. Vanwege de doorlopende jaaronkosten, kan bij het voortijdig opzeggen van het strippenkaart -abonnement  geen geld terug gegeven worden.

Tarieven huurboog bij de strippenkaart- abonnement

Zover de voorraad huurbogen strekt kan er tegen MEER prijs een boog bij gehuurd worden.  De huurboog is geen speelgoed, maar een wapen wat -up to date- gehouden moeten worden, met onderhoud, tuning(afgesteld) en slijtage, enz. Hier kunt u dus serieus wedstrijden mee doen,  (boog)schietcertificaten behalen, (boog)schietexamens afleggen en mee op survival gaan.

Dagdeel huren van terrein EN een pijl en boog met toebehoren, voor volwassenen: €20,- per persoon. Die al een strippenkaart hebben kost dit 10,- p. persoon , per dagdeel.

Dagdeel huren van een pijl en boog met toebehoren, voor onder de 18 jaar: € 17,50 per persoon. Die al een strippenkaart hebben kost dit 8.50 p. persoon,  per dagdeel.

Tarieven dagdeel- abonnement

Voor elke abonnementsvorm moet u vóóraf  het inschrijfformulier invullen, wederzijds ondertekenen en per bank betalen. Betaald is pas ingeschreven. DAARNA  kunt u het terrein betreden om te schieten.

Dit dagdeel- abonnement is 1 dagdeel geldig op het tijdstip dat u een afspraak gemaakt hebt met TBF. Dit dagdeel- abonnement is in het totaal 1 week geldig na de datum van de betaling per bank en is geldig voor de betreffende persoon die de betaling gedaan heeft. Daarna is dit abonnement verlopen en onbruikbaar. Vanwege de doorlopende jaaronkosten, kan bij het voortijdig opzeggen van het dagdeel -abonnement  geen geld terug gegeven worden.
  1. Dagdeel huren terrein, met gebruik eigen middelen,  voor volwassene: €10,- per persoon. Dagdeel  huren terrein,  met gebruik eigen middelen,  voor onder de 18 jaar: €7,50 per persoon. Er dient dan wel een aantoonbaar bewijs te zijn van ervaring.
  2. Dagdeel huren van een pijl en boog met toebehoren, voor volwassenen: € 20,- per persoon.
  3. Dagdeel huren van een pijl en boog met toebehoren, voor onder de 18 jaar: € 17,50 per persoon.
  4. Voor officiële instructielessen zijn de kosten, voor volwassenen, 15,- per persoon, per uur. Het minimum aantal is dan 3 personen. Hierbij wordt eventueel vooraf of tijdens de instructieles theorie boogschieten uitgedeeld.
  5. Zo u iets anders wenst, vraag het ons. Zoveel mogelijk, zijn wij u van dienst!

De activiteiten die u wilt volgen kunnen alleen onder begeleiding van een baancommandant.

Deze prijs is inclusief BTW, breuk of missen van  pijlen en inclusief volledige schietuitrusting, zoals schiethandschoen, pijlkoker en armbeschermer. U krijgt er wel max. drie pijlen bij en moet het daarmee doen. Geen nood, we helpen u graag op weg.

 

2013-08-05_04.48.17_(500x375)